Vi köper din avställda bil

Sälj din avställda bil hos oss

Din bil har stått okörd i garaget en tid och nu är det dags att sälja den. Vill du sälja en avställd bil? Välkommen att kontakta oss på VihämtarBilen, vi köper alla typer av bilar: avställda, gamla och nya, felfria och defekta. Och vi tar hand om allt det trista pappersarbetet.

Ingen möjlighet att komma till oss? Lugn, om det behövs så hämtar vi din bil på plats!

Välkommen att kontakta oss redan idag för att sälja din avställda bil.


Hos oss kan du sälja din avställda bil

Har du en avställd bil som står och samlar damm i garaget? Funderar du på att sälja den? Det är inte alltid det lättaste. Privata köpare kan ofta vara misstänksamma mot avställda bilar och försäljningen kan dra ut på tiden. Anlita oss för att sälja din avställda bil – vi kan se till att affären löper på ett smidigt sätt.

Vill du slippa allt besvär och sälja din bil enkelt snabbt och till bästa pris – vänd dig till oss på VihämtarBilen. Vi har stor erfarenhet av att sälja avställd bil – och alla typer av begagnade svensksålda bilar. Vi värderar din avställda bil och om du vill sälja så köper vi till det fastslagna priset. Men du är inte bunden efter värderingen. Om du inte är nöjd med priset vi kommer fram till så kan du givetvis välja att inte sälja bilen.

Vi tar hand om pappersarbetet

Vi hjälper dig dessutom med allt nödvändigt pappersarbete. Vi hjälper dig att komma runt de svårigheter som kan uppstå när det handlar om att sälja en avställd bil – exempelvis att köparen inte kan provköra den och därför hellre väljer en annan bil.

Att ställa av en bil under en viss tid är inget ovanligt. Bilen kan vara trasig, eller så vill ägaren spara in pengar på skatt och besiktning under perioder då bilen inte används. Och den kan ofta, av tidigare nämnda skäl, vara svårsåld. Därför kan det vara lockande att ha bilen stående avställd i garaget.

Låt inte din bil tappa i värde

Men glöm inte att bilen tappar i värde för varje dag som går, oavsett om den körs eller inte. Och detta berör även märken som av hävd har högt andrahandsvärde på marknaden, som exempelvis Volvo. Eftersom dessa märken har ett högre utgångsvärde så tappar de också mer i värde än exempelvis en Kia.

Det kan kännas svårt att sälja en avställd och kanske trasig bil. Köparen känner att han måste reparera bilen själv, kanske ta hand om ägarbyte och annat pappersarbete och får ingen chans att provköra bilen. Med oss kommer din chans att sälja din avställda bil att öka väsentligt.

Vi hjälper dig med finansieringen

Vi köper, byter, säljer och förmedlar vi begagnade bilar i alla prisklasser. Enda kravet är att bilarna ska vara svensksålda. Vårt mål är att erbjuda och välvårdade bilar till förmånliga priser. Vi betalar bäst för din begagnade bil – oavsett om den är defekt, avställd eller en ny begagnad bil. Vi kan dessutom ta din bil i inbyte och lösa in resterande skulder. Vi hjälper dig även med finansieringslösningar i samarbete med bankerna Santander och My Money Bank.

Välkommen att kontakta oss – vi köper din avställda bil.


Sälj din avställda bil hos oss