Trygga och smidiga bilaffärer

Svenskålda begagnade bilar

Företaget har mångårig erfarenhet av branschen och har via hårt arbete och många goda rekommendationer skaffat oss goda referenser i hela Sverige. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag och juridiska personer. Vi har vårt kontor i Skärholmen söder om Stockholm men vårt stora logistiska nätverk gör att vi når kunder i hela landet. Hos oss kan du sälja, köpa eller byta in svensksålda begagnade bilar i alla prisklasser. Vår målsättning är att erbjuda bra bilar i gott skick till bra priser. Vi betalar bra för din bil och ser till att du har pengarna på ditt konto redan samma dag.

Vi tar även hand om pappersarbetet – vi löser restskulder, ordnar ägarbyten och erbjuder finansieringslösningar.

Nöjda parter

Vi vill genom vår verksamhet visa att det är möjligt att göra båda parter nöjda i samband med en bilaffär. Att sälja bilen privat kan vara riskabelt, väljer du oss istället så kan du känna dig trygg i att du kan genomföra en snabb affär som sker på ett korrekt sätt.

Vi har många återkommande kunder som ofta rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. Ett starkt kvitto på att vår verksamhet fungerar som det är tänkt. Välkommen till oss – vi gör det enkelt för dig att sälja eller köpa en begagnad bil.

Proffsig värdering av begagnade bilar