Sälj din trasiga bil till bra pris

Hos oss kan du sälja din trasiga bil

Har du en gammal trasig bil som har blivit stående i garaget? Funderar du att skrota din gamla kärra?

Kom till oss istället – hos oss kan du sälja en trasig bil. Vi köper, säljer, byter in och förmedlar svensksålda begagnade bilar i de flesta skick. Vi tar hand om bilen och hjälper dig med ägarbyte och annat pappersarbete. Kan du inte köra bilen till oss? Ingen fara, vi hämtar din bil!

Välkommen att kontakta oss redan idag så kan vi värdera din bil!


Kostnadsfri, ej bindande värdering

Vi undersöker din bil noga och när vi har konstaterat dess värde får du ett erbjudande till detta pris. Men värderingen är inte bindande – är du inte nöjd med det föreslagna priset så behöver du inte acceptera vårt bud.

Det ska vara tryggt att sälja en bil till oss på VihämtarBilen - våra medarbetare är erfarna experter som kan det mesta om bilar, så du kan lita på att du får en kompetent och trovärdig värdering av din bil.

En trygg och kompetent partner

Sälj din trasiga bil till oss och gör en god affär med en trygg och kompetent partner. När affären är klar kan du lita på att pengarna trillar in på ditt konto omedelbart.

Om du inte är sugen på en massa pappersarbete behöver du inte oroa dig – vi tar hand om ägarbyte, registrering och hjälper även till med finansieringen i samarbete med ledande banker.

Det är inte ovanligt att det står en trasig bil och tar upp plats i garaget eller i carporten. Den kan vara avställd eller så har den så många defekter som du inte tycker att det är värt att göra något åt. Men även om bilen är avställd och inte skattad så tappar den i värde med tiden. Att ha en trasig bil stående kostar helt enkelt pengar – sälj den till oss istället så är du av med det problemet.

Pålitlig handel med begagnade bilar

Vi arbetar hårt på daglig basis för att bygga upp ett rykte som en pålitlig bilhandlare. För att du ska känna dig trygg med oss ser vi till att allt sköts på ett noggrant sätt. Vi siktar på att nå hundraprocentig kundnöjdhet och betalar efter bilens marknadsvärde – säljer du en trasig bil hos oss är du garanterad en god affär.

Välkommen att kontakta oss på VihämtarBilen redan idag – vi är rätta firman när det handlar om att sälja och köpa begagnade bilar.

vi hämtar din bil

Vi köper din trasiga bil till bra pris